Skal Liverpool endelig vinne Premier League!?

liverpoolDet er utrolig men sant: Liverpool har faktisk alle muligheter til å vinne Premier League for første gang. Vinner de alle sine gjenværende kamper, er de mestere. Så enkelt – og så vanskelig – er det. Et av lagene er nemlig Manchester City, som er andre hovedutfordrer til ligaen slik det ligger an nå.

unibet-oddsbonusMen det har uansett vært en knallsesong for Liverpool så langt, og det er mye som taler i Liverpools favør, rent statistisk:

– Ikke siden 1987-88 har Liverpool hatt flere poeng på en sesong enn årets 74 etter 34 kamper.
– Suarez har scoret 29 mål i ligaen, bare 2 mål bak rekorden til Alan Shearer og Cristiano Ronaldo. Han har også flest assists i Premier League.
– Ingen har noen gang scoret flere mål enn Liverpools 90 mål på 33 kamper i øverste divisjon i England.

Og sist men ikke minst:

– City og Liverpool har møttes 11 ganger på Anfield siden 1. januar 2004. På den tiden har City ikke vunnet én eneste gang.

Men om Liverpool skal ha mulighet til å vinne ligaen for første gang siden 1989-90 må de slå City i helgen. Spørsmålet er da: Etter så mange år uten suksess i ligaen, har laget «vinnerskallene» som må til i innspurten, og er Rodgers komfortabel nok med å sitte i førersetet til en klubb som kjemper om Englands gjeveste trofé?

Dette kan fort være begynnelsen på en ny suksessæra for Liverpool. Eller det kan være et blaff, som i 2008-09. Veldig mye vil være avhengig av hvordan de takler presset i tiden som kommer.

Unibet har 2.80 i odds på Liverpool som vinner av Premier League og 1.74 på City – men tanke på statistikken så langt, kanskje det burde vært omvendt?

Hva som enn skjer er det i hvert fall klart at Liverpool har gjort en knallsesong – og at det kommer til å bli ulidelig spennende på søndag!

Unibet ønsker dere alle som alltid lykke til og håper på oppspiste fingernegler rundt klokken 19 søndag kveld.

Få 100% i bonus opptil €100

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy