Norske oddsspilleres favoritt nummer én

GAMBLERNES FAVORITT: Marit Bjørgen er den idrettsutøveren som ifølge nettspillselskapet Unibet er mest populær å satse pengene på blant norske oddsspillere.

GAMBLERNES FAVORITT: Marit Bjørgen er den idrettsutøveren som ifølge nettspillselskapet Unibet er mest populær å satse pengene på blant norske oddsspillere.

For tredje gang på rad er Marit Bjørgen årets heteste spillobjekt på oddsen hos Europas største nettbookmaker, Unibet.

De fem siste årene har nettspillselskapet Unibet rangert «Norges heteste spillobjekter » i året som gikk. Og for tredje året på rad stikker skidronningen Marit Bjørgen av med seieren – hårfint foran Petter Northug, akkurat som for to år siden.

– Norske oddstippere er blant de flinkeste i klassen i vårt internasjonale univers til å prikke inn vinnere. Og få andre land har tilsvarende oddsengasjement rundt sine nasjonale idrettshelter. Nordmenn satser ofte sine hundrelapper på favorittene de tror skal innfri. Derfor er de ikke overraskende at våre vintersportsutøvere på ny topper rankingen for 2013 over dem som er mest spilt og som har gitt flest gevinstutbetalinger tilbake til tipperne, sier PR manager Kyrre Merg i Unibet. Akkurat som i 2012 er jentene hetest på den norske oddstoppen hos Unibet. Bare Petter Northug på andreplass klarer å skille trioen Marit Bjørgen, Tora Berger og Therese Johaug.

– Northug har vært en av oddsfavorittene i mange år, men i fjor falt han helt ut av topp 10-listen etter en dårlig sesong. Men så fort han begynte å vinne skirenn igjen, kom oddskronene rullende fra spilleglade nordmenn. Aksel Lund Svindal følger tett på toppkvartetten på en femteplass.

Ny på topplisten i år er sjakkfenomenet Magnus Carlsen på sjuende plass.

– Våre oddseksperter gnir seg fortsatt i øynene over engasjement og omsetning på Carlsens VM-triumf mot Anand, sier Merg.

På listen over mest spilte fotballklubber, troner Bayern München for første gang på toppen, foran Barcelona og Real Madrid.

– Heller ikke dette er spesielt overraskende. Bayern München har vært verdens beste klubblag i 2013, og klare favoritter spilles oftere enn andre – enten alene eller i kombinasjonsspill. Vi ser også en klar tendens til at de engelske topplagene blir noe mindre populære oddsobjekter for hvert år. Årsaken er at styrkeforholdet i toppen har jevnet seg ut, slik at det er vanskeligere å plukke vinnere, sier Merg.

– Og for første gang siden denne årsrankingen ble publisert, har vi ingen norske fotballklubber på «Topp 10». Dette skyldes antakelig at norske lag spiller færre kamper, er nærmest fraværende i europacupene, og dessuten er mer ujevne i prestasjonene. I 2009 kapret Rosenborg tredjeplassen på listen bak Manchester United og Barcelona, men i årene etter har vi ikke hatt én, klar norsk tippefavoritt, sier Kyrre Merg.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy