Unibet Livebettingmesterskap

Unibet mainUnibet Casinos populære Livebettingmesteterskap, Unibet Live Betting Championship, er nok en gang i vinden og tilbake i god tid til Unibet Open starter! Dette er muligheten din til å sikre deg et sete til den eksklusive Live-finalen som går av stabelen i London den 30. november. Les videre og få med hvordan du kan sikre deg din pakke til en verdi av 25.000 kroner, og kanskje du blir den heldige vinneren som kan dra hjem førstepremien på hele 64 000 kroner!

Det fungerer slik

For å kvalifisere til å delta må du først melde deg på dette tilbudet

Den nye strukturen i Livebettingmesterskapet består av to ulike deler, Kvalifiseringsrunden og Finalen.

Kvalifisering

Kvalifiseringsrunden går fra 27. august til 21. september, der de 10 beste spillerne har muligheten til å vinne en tur til London samt en iPad som de kan bruke i Livebettingfinalen. Det eneste du trenger å gjøre for å komme deg til finalen, er å melde deg på og deretter spille live på dine favoritt-idrettsgrener.

Hver eneste dag i løpet av kvalifiseringsrunden vil du finne en oppdatert ledertavle på Unibets hjemmeside med de 100 beste Live-spillerne etter følgende formel:

Eksempel: Du plasserer et spill på 200kr på en live trippelkombinasjon med total odds på 5,50. Poengsummen vil deretter bli utregnet etter innsatsen i euro, så resultatet blir (200kr x 3 x 5,50)/kurs. Nåværende (27/08) kurs er 8,15, så antall poeng vil være (200 x 3 x 5,50)/8,15 = 495 poeng, hvis du vinner på kupongen.

Hvis du melder deg på, er det viktig å merke seg at alle vinnende livebets da teller mot ledertavlen – så jo mer du spiller, jo flere poeng samler du på veien mot vinnertavlen, og desto større mulighet har du til å komme deg helt til finalen. Alle poengene du får fra vinnende spill legges deretter sammen, og de 10 spillerne med mest poeng når kvalifiseringsrunden er slutt, vil så til slutt sikre seg en finaleplass.

Finalen

De beste spillerne fra kvalifiseringsrunden kommer deretter altså til å sikre seg en full reisepakke til London, der de skal kjempe mot hverandre om tittelen som Unibets Livebettingmester.

Unibet OpenPakkene er alle verdt 25 000 kroner og inkluderer:

Hver av de 10 spillerne vil få en iPad og en helt ny Unibet-konto som er kreditert med 800 kroner. Etter et intenst 4-timers bettingmaraton på søndag den 30. november, klokken 15:00 lokal tid, vil vUnibet ha deres Livebettingmester for Unibet Open London. Vinneren vil være spilleren med størst balanse på kontoen når finalerunden er over. Den eneste begrensningen deltakerne har, er at de i løpet av finalen må plassere minst 30 spill.

Premier

1.-plass 64 000 kroner
1.-plass 32 000 kroner
3.-plass 16 000 kroner
4.-plass   8 000 kroner

Klikk deg inn på registrering-boksen til Unibet under her og delta i konkurransen om førstepremien. Det vanker i tillegg en flott velkomstbonus på deg.

God fornøyelse!

 

Go button

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy