Fotball

Fotball er den største sporten i verden. For mange er sporten mye mer enn bare 22 menn eller kvinner som febrilsk prøver å få ballen i motstanderens mål. For fotball dreier seg for de fleste om tilhørighet, følelser og samhold. Teknikk, taktikk, ferdigheter og lagspill er også noe som mange fascineres av. Til tross for at nesten alle nasjoner har sitt eget seriesystem og UEFA arrangerer mellomnasjonale turneringer, så er det ingen fotballarrangementer som tiltrekker og engasjerer folk mer enn VM. Andre store idrettsbegivenheter som for eksempel Super Bowl blir ingenting i forhold. Å tippe på fotball har vært vanlig i lang tid, og er blant de største satsingsområdene til blant annet Norsk Tipping.

Fotball i Storbritannia

For mange er Storbritannia, og særlig England, stedet å rette snuten mot for å oppleve ekte fotball. Og det med god grunn! Storbritannia omtales av mange som den store ”ball-øya”, og her har mange av tidenes største fotballhelter spilt fotball: Sir Bobby Charlton, Gordon Banks, George Best, Denis Law og mange flere. Sjarmerende lag som Leeds, Liverpool, Fulham og Derby er i dag fremdeles meget populære her i Norge og huser mange medlemmer. Noe av grunnen til den store oppslutningen om fotball må uten tvil NRK ta. Kanalen viste fra 1969 til 1995 en utvalgt kamp fra tippekupongen i England hver lørdag.

 Tipping på fotball

Samtidig økte omsetningen på fotballtipping drastisk og den klassiske tippeformen med 12 kamper hadde nok på denne tiden sin storhetstid, selv om den også i dag er svært populær og godt brukt blant fotballelskere. Man må da tippe riktig resultat i minst 10 av de 12 kampene, enten hjemme, uavgjort eller borte. Garderinger er tillatt, men dette koster naturligvis spilleren mer. Her vil man se større premieutbetalinger dersom favorittlagene svikter. Denne tradisjonelle 12 kampers tippekupongen er vanligst hos Norsk Tipping som nevnt. De senere årene har selskapet introdusert nye og spennende måter å tippe fotball på, som blant andre Oddsen og Oddsbomben der man tipper henholdsvis 1X2 og sluttresultat i tre bestemte matcher.

Fotballtipping på nettet

I tråd med nytenkende spilleformer er også utenlandske bookmakere blitt mange i antall. Disse konkurrerer i et tøft marked der kampen om å tiltrekke seg nye kunder er meget hard. Bookmakerne slåss kanskje først og fremst om å tilby best odds, for ulik totalodds kan jo gi små og store utslag i premier over lengre tid. Men aktørene kjemper også tøft om å tilby de beste bonus- og innmeldingsordningene for nye kunder. For eksempel kan man på flere nettbookmakere få 100 % i bonus ved første innskudd opptil for eksempel 1000 kr eller liknende, eller kanskje første tipp opptil 500 kroner helt gratis. Så her kan det fort lønne seg å bruke noen minutter på å vurdere hvilken bookmaker man vil benytte.

Bookmakerne forsøker dessuten å kunne tilby mange forskjellige spilleformer. På en vanlig Premier League-kamp eller Champions League-kamp vil man ofte kunne spille på en drøss av spill på hver enkelt kamp. Utenom det vanlige 1X2-spillet kan man tippe blant andre på 1X2 med handikapp, pauseresultat, over/under antall mål, antall cornere, målscorer og mye mer. Her er det altså noe for enhver smak. Utviklingen av tipping på fotball har med andre ord utviklet seg veldig mye siden Norsk Tipping introduserte den tradisjonelle tippekupongen.

Anbefalte plasser å spille:

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy