Fotball VM i Brasil 2014

Fotball vm 2014

For VM 2014 er det Brasil som igjen er vertskaps-nasjon for et verdensmesterskap i fotball etter en 50 år lang ventetid for det fotballfikserte landet. Sist gang Brasil iscenesatte et VM var i 1950, en turnering som stakk dypt opp i hjertet til den brasilianske fotballånden da de tapte den avgjørende kampen mot Uruguay, noe som innebar at Uruguay ble verdensmester og Brasil bare fikk en sølvmedalje i deres eget mesterskap på hjemmebane. En historie som absolutt ikke må gjentas og du trenger ikke engang å nevne hvor viktig det er at Brasil vinner VM hjemme i 2014.

Brasil favoritter til å vinne sin sjette VM-gull

liverpoolSist gang Brasil tok hjem en medalje i et VM var i 2002 da de slo Frankrike i finalen og deretter tok Italia gullet i 2006 og Spania i 2008. Brasil er den mestvinnende nasjonen i VM sammenlagt med totalt fem gull, to sølv og to bronsje i løpet av de 20 mesterskapene som har blitt spilt siden det første VM i Uruguay i 1930. Brasil er også det landet som har deltatt i alle de 20 turneringene som har blitt spilt. Følg med på oddsen for VM på Unibet.

Mange forventer at Brasil tar hjem gullet i VM i 2014 nå som de endelig har muligheten til å ta hevn fra tapet hjemme i 1950. Blant annet vant de VM Confederations Cup som ble spilt i juni 2013 i en generalprøve for det kommende VM. Primær-utfordrer hvis gull er sannsynlig å bli Spania son er regjerende europamester to ganger og den regjerende verdensmesteren.

Den legendariske Maracanã blir hovedarenaen for mesterskapet

Akkurat som under FIFA World Cup tilbake i 1950 er det den legendariske Maracana stadion, eller Estádio Mário Filho Jornalista som er det virkelige navnet på den, som vil bli den viktigste arenaen for mesterskapet og hvor finalen skal spilles. Maracanã stadion var arena der den skjebnesvangre siste kampen mot Uruguay ble spilt i 1950 med rundt 200 000 tilskuere på plass. Deretter ble det ståplasser som gjaldt for tilskuere, men etter en rekke renoveringer på grunn av sikkerhetsmessige hensyn herunder de som før World Cup 2014, er det nå bare seter som gjelder. Og i FIFA World Cup i Brasil i 2014  vil stadionen romme over 90 000 tilskuere.

Første gangen målkamera brukes under et fotball VM

unibet-oddsbonusVM i fotball i 2014 vil være det første VM-turneringen hvor det vil bli tatt i bruk målkameraer. Bakgrunnen for innføringen av målkameraer er en rekke hendelser i løpet av årene hvor dommerne rett og slett ikke har vært i stand til å selv bestemme om en ball var inne eller ute. Men med den nye teknologien som kan sammenlignes med tennis Hawk Eye, vil fremtidige «skandaler» unngås.

Så spilles fotball VM i Brasil

Turneringen starter 12. juni med gruppespillet der de 32 lagene er delt inn i 8 grupper med 4 lag i hver gruppe. Fra gruppespillet går 16 av lagene videre til 8-dels finalen, og deretter sluttspillet som starter den 28. juni. Den avsluttende finalen på Maracanã stadion vil bli spilt den 13. juli. Bronsjekampen vil bli spilt den 12 juli på Estadio Nacional de Brasilia i hovedstaden.

Følg med på Unibet Odds der du kan satse på fotball VM i Brasil 2014

 

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy