Odds på basketball

Odds_pa_basketballNår man snakker om store internasjonale idretter, så er det umulig å komme utenom basketball. Sporten er kanskje ikke så stor i Norge som den er i mange andre land, men likevel er interessen rundt basket god også her i landet, særlig i forbindelse med tipping. Basketballens største publikum finner man nok i USA, der idretten er blant de fire virkelig store idrettene. Navn som Michael Jordan og Kobe Bryant er mest sannsynlig kjent for nesten alle som er noe interessert i sport, selv for de som ikke mener basket er yndlingssporten. Dette sier i hvert fall noe om den generelt store interessen rundt sporten.

Langtidstipping

I forkant av NBA sesongene kan man tippe et langtidsspill der man tipper vinnerlaget etter endt sesong. Her er det naturlig nok slik at det laget som ekspertene har minst tro på gjerne får høyest odds på tittelen, og motsatt for favorittene. Tradisjonelle favoritter er gjerne lagene Miami Heat og Los Angeles Lakers. Sistnevnte er nok av lagene i serien med mest publisitet, da laget huset en rekke stjerner og ikke minst et meget høylytt og forventningsfullt publikum. Av stjernespillere i LA Lakers kan nevnte Kobe Bryant trekkes frem, men også andre typer stjerner finner ofte veien til LA Lakers sin hjemmearena. Ofte dukker kjente fjes som Tom Cruise og Jack Nicholson opp, og dette skaper selvsagt publisitet rundt klubben og sporten generelt. Andre lag som ventes å gjøre det godt kommende sesong er Boston Celtics og Orlando Magic, mens de store basketballheltene som de fleste av oss kjenner til sanket inn titler for NBA-laget Chicago Bulls.

Måter å tippe på basket

I likhet med for eksempel fotball, så er det uttallige måter å satse penger på i basket. En rekke bookmakere tilbyr for eksempel livebetting i basket. For å starte helt elementært, så er den vanligste spillformen 1X2, altså hjemme-, uavgjort eller borteseier. For å få bedre odds er det vanlig å kombinere flere matcher. Da vil oddsen i de ulike kampene multipliseres med hverandre, og vises som en totalodds som igjen multipliseres med ønsket innsats. Flere kamper på en kupong vil dermed kunne gi høy odds, men altså lavere vinnersjanser. Foruten dette, så kan man spille spesialspill som i de fleste andre idretter. Man kan spille 1X2 med handikapp, altså at det ene laget får et fiktivt poengforsprang, og at man på bakgrunn av dette tipper hvem som vinner. For øvrig kan man tippe på hvilket lag som leder til pause, etter hvert kvarter samt om man tror poengsummen kommer til å overstige et visst nivå. Om man dessuten spiller hos en bookmaker som tilbyr livesendinger og livebetting, så kan det bli riktig så spennende! Da kan man tippe på alt fra hvem som tar det neste poenget, hvilket lag som får neste foul, hvilket lag som får flest fouls og mye mer. Mulighetene er mange!

Med andre ord ligger det meste til rette for folk som ønsker å tippe på basket. Måten man spiller på er nesten identisk med blant andre fotball eller håndball, men tilpasset basket. Dette har gjort at mange begynner å få opp øynene for basket, og spesielt blant mange unge i Norge er basket sport nummer 1. Basket er dessuten en såpass dynamisk sport at det kan skje mange vendinger  i en kamp. Nettopp derfor er det er ikke alltid like lett å forutse matchen. Dette gjør at mange anser tipping på basketball som noe utfordrende, men også både morsomt og spennende.

Anbefalte plasser å spille:

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy