Nordmann vant 170 000 kr på Unibet Odds

fotball oddsSist mandag vant heldige Otto fra Sirevåg over 170 000 kroner da han tippet på oddstipping hos Unibet Odds. Otto tappet pent inn 10 kamper med en god odds, satset kun 41 kroner, og dermed var ferien finansiert og i boks.

Da Unibet ringte opp den heldige vinneren på tirsdagen, var det selfølgelig en overlykkelig mann som tok telefonen og fikk sine gratualasjoner. Her er historien til Otto.

– Jeg satt og kjedet meg og hadde ikke noe spesielt å ta meg til. Det var fremdeles lenge til VM-semifinalene, var fortsatt langt unna, og jeg hadde akkurat avsluttet noen bingobrett. Akkurat i det jeg skulle til å logge meg ut fra Unibet-kontoen min, så jeg at jeg fremdeles hadde 41 kroner igjen å spille for. Jeg tok deretter en gjennomgang av oddslisten og bare tappet inn helt tilfeldige lag som jeg ikke visste noe som helt om på forhånd.

Alle kampene gikk inn, en etter en…

– Resultatet var en helt vill kupong som inbefattet lag som Mordovya, Karpaty Lyiv, Ural, Zorya Luhansk og Didcot Town, sa Otto mens han lo, og la deretter til til: – Men… så gikk de jo alle inn, gitt. På rekke og rad….

– Det var kun ett eneste lag som jeg hadde valgt på oddskupongen som jeg hadde tidligere kjennskap til, og det var FC København. Likevel sa noe meg at laget kom til å tape denne kampen, laget de spilte mot, Maribor hørte Ottos indre tanker, og vant 1-o over FC København!

Totaloddsen for de 10 kampene endte på 4186, og med en innsats på 41 kroner, ble gevinsten på pene 171,634 kroner!

Ferietur til Mallorca

Nå blir det endelig råd med å få seg en velfortjent ferie for 26-åringen som drar til Mallorca i begynnelsen av august.

På spørsmål om hvem han tror vinner VM, svarer Otto

– Jeg har lenge sagt at jeg tror at det vil bli et finaleoppgjør mellom Tyskland og Nederland, og den kampen kommer Tyskland til å vinne!

 

Videre kunne Otto fortelle at favorittlaget hans er Liverpoo, men at han fortsatt ikke har sett laget spille i England. Det blir kanskje en råd med det nå?

– Nja, vi får nå se. Jeg trives nå best hjemme jeg, avsluttet Otto

 

Den ville kupongen til Otto så slik ut:

Saarbrucken v Fortuna Köln, B til odds 2,15. Res.: 0-1.

fotballspillerLok. Moskva v Viktoria Plzen, H til odds 2,55. Res.: 4-2.

Mordovya v Al Fateh, H til odds 1,55. Res.: 1-0.

Slavia Sofia v Karpaty Lyiv, U til odds 3,30. Res.: 0-0.

Ural v Haladas, H til odds 1,90. Res.: 4-1.

Vardar Skopje v Zorya Luhansk, B til odds 1,42. Res.: 1-3.

Steaua Bukarest v AEL Limassol, U til odds 3,50. Res.: 1-1.

Werder Bremen II v Osnabruck, H til odds 3,30. Res.: 3-1.

Didcot Town v Eastleigh, B til odds 1,50. Res.: 0-3.

Maribor v FC København, H til odds 3,30. Res.: 1-0.

unibet-oddsbonus

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy