19- åring vant 3 mill på Unibet Odds

Unibet Odds vinner

Forrige helg tippet en 19- åring fra Tronheim på Unibet Odds og vant nesten 3 millioner kroner.

Hvor heldig går det an å bli?

Hør på dette:

Unibet OddsDen unge trønderen tippet på totalt 22 kamper hentet fra engelsk, italiensk, belgisk, portugisisk og spansk fotball. I tillegg tippet han på noen ishockeykamper fra NHL. Kampene var fordelt på 9 oddskuponger med en innsats på mellomm 100-3000 kroner med en total innsats på 10 000 kroner og, gjett hva? Samtlige kuponger gikk inn med en total gevinst på 2, 93 millioner blanke norske kroner!

Den beste av kupongene hans hadde totalodds på 384, denne kupongen alene betalte ut en gevinst på nesten 600 000 kroner. En annen ting er at unggutten tidligere i uken satt opp en kupong for en kamerat som gikk inn med en utbetaling på 57 000 kroner.

Det er jo tydelig at dette ikke utelukkende kan være flaks når så mange kuponger går inn samtidig, gutten må jo ha en viss peiling på tipping, ikke sant? Så det alle selfølgelig lurer på da er hvordan han klarte dette?

På dette spørsmålet svarte den unge nybakte millionæren: – “Jeg er en person som tenker litt utenfor boksen. Men man må holde seg innenfor også. Primært sjekker jeg spillerskader og om lagene har noe å spille for, om de sparer spillere og slike ting. Så har du noen lag som har en historie uavhengig av hvordan det har gått den siste tiden. Jeg setter opp noen kamper som jeg mener er sikre kamper, og kombinerer disse med andre kamper. Jeg satt over alle pengene i går. Nå har jeg 400 kroner igjen på kontoen som jeg kan leke meg med. Nå blir det pause i én måneds tid”, la 19-åringen til i et nylig intervju med Dagbladet Sporten. 

Og pengene skal brukes til…

Den unge mannen forteller at han i første omgang har planer om huskjøp og ny bil. Han sier også at han må prøve å ikke ta helt av, men heller la det synke inn litt før han tar noen store avgjørelser. Et fornuftig valg, synes vi.

«har aldri opplevd lignende.»

Dette er tidenes største utbetaling til en nordmann på Unibet Oddsen. PR Manager i Unibet, Kjell Hanssen kommenterer: “Nå har jeg jobbet i Unibet i over ti år, og har aldri opplevd noe liknende. Dette er helt uvirkelig. Jeg pratet med vinneren i går, og det er ikke helt tilfeldig det han driver med. Han har funnet tre-fire faste kamper han spiller på hver kupong. Det er helt fantastisk. Det er også utrolig morsomt at det er en norsk spiller som vant denne flotte premien. Det har vært noen svensker som har vunnet noen store gevinster tidligere, og dette er et godt eksempel på at også nordmenn kan tippe.”

«Vanvittig»

Dagbladets oddsekspert hadde følgende kommentar til storgevinsten: “Helt vanvittig, det går ikke an å si noe annet. Det er bare å gratulere! Man må jo kunne si at gutten har peiling, men det er jo likevel ingen tvil om at han også har hatt griseflaks. Jeg får håpe han ikke bestemmer seg for å prøve å overta jobben min.”

Vanligvis kommer de store gevinstene fra casinodelen hos Unibet og sjansen for å vinne en så stor premie som denne på Oddsen, er omtrent det samme som å vinne i lotto.

Vi her på Oddsbonuser.net gratulerer vinneren så mye med storgevinsten!

Du trenger sannsynligvis ikke fullt så mye flaks for likevel å sikre deg en fin premie på Unibet. Klikk på boksen til Unibet under her og sjekk ut alle de gode tilbudene og benytt deg av en pen 200% velkomstbonus på ditt første innskudd.

Få 100% i bonus opptil €100

Se vinner kupongene:

123456789

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy