Ishockey

Ishockey er en meget engasjerende sport. Den vil aldri kunne bli like stor som for eksempel fotball, til det er kreves det altfor mye, blant annet tilgang til is og kaldt klima. Fotball derimot kan man spille overalt så lenge man har ball, så ishockey er ikke alltid like tilgjengelig for alle. Ishockey krever dessuten en del utstyr, som blant andre skøyter, hjelm, beskyttelsesdrakter og mer til. Slikt utstyr er dyrt, så dermed har man nok en faktor som gjør at ikke alle har mulighet til å spille ishockey.

Likevel er ishockey blant de større idrettene, spesielt på den nordlige halvkule og da særlig i Skandinavia, Nord-Amerika og Russland. Canada og USA betraktes av mange som hjemstedet for ishockey, og her finner man mange av verdens største ishockey-stjerner. Ikke nok med det; blant mange nordamerikanere betraktes ishockey nærmest som en religion, så det er ingen underdrivelse å si at ishockey er det aller viktigste for mange. Det at de beste ishockey-lagene i Canada har flere tusen tilskuere på sine matcher, sier en god del om den enorme interessen. Intensiteten i sporten er svært høy og det er alltid en kamp om hver eneste cm ute på banen. Dette gir gode forhold og forutsetninger for tipping på ishockey, og som i mange andre idretter er det en rekke måter å tippe ishockey på.

Tipping på ishockey

Man kan først og fremst legge inn en vanlig oddskupong på ishockey. Man tipper da hjemme, uavgjort eller borte på én eller flere kamper. Totaloddsen avgjøres ved å multiplisere oddsen i hver kamp med hverandre. Det er da sluttresultatet som gjelder, selv om eventuell straffekonkurranse skulle måtte avgjøre kampen. En annen måte å tippe på er den såkalte bomben, der man tipper sluttresultatet (stillingen) i to kamper, noe som faktisk er ganske vanskelig å tippe i ishockey. Premiene reflekterer selvsagt dette, slik at dersom en bombe går inn, så vil sannsynligvis premiepotten være større enn i for eksempel fotball. For øvrig er tippealternativene i ishockey ganske lik de mulighetene man har i fotball. For eksempel kan man tippe 1X2 med et gitt handikapp. Det vil si at ett av lagene starter med et fiktivt målforsprang, for eksempel med ett eller to mål. Man tipper da hvilket lag man tror ville vunnet kampen med utgangspunkt i handikappet. Vil man tippe litt tryggere, så kan man legge inn et garderingstipp. Man tipper da enten 1X, X2 eller 12. Da denne tippemetoden er lettere å vinne på, er utbetalingene ved gevinst nokså små.

Andre måter å tippe på er over/under hvor man tipper om man tror antall mål i en match er over eller under et forhåndsbestemt antall mål. I ishockey er det vanlig å tippe over/under 5,5 mål, og gjelder antall mål som scores innen fulltid. Man kan også tippe rent sluttresultat, ikke ulikt bomben. Her kan man få høy odds, og man trenger noe flaks og dyktighet for å få inn et slikt resultattips. Man kan også tippe første lag til å score mål, siste lag til å score mål, hvilket lag som vinner den enkelte perioden, hvilken periode som resulterer i flest scorede mål og masse, masse mer. Det er altså mange tippemuligheter i ishockey for den tippelystne. I Norge har interessen for ishockey vært nokså moderat, men Norges fine innsats i de senere mesterskap gjør at flere og flere begynner å få opp øynene for ishockey også her til lands.

Anbefalte plasser å spille:

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy