Velg norske bookmakere

Unibet betting mobil

Det finnes et hav av gode velkomstbonuser for nordmenn som vil spille på nettet og spillkonto åpner du enkelt hos de mange gode norske bookmakerne. Mange av de beste nettsidene finnes også lett tilgjengelig, noe som bidrar sterkt til økt glede og enkelhet med å lete rundt på de forskjellige aktuelle betting-nettsidene. En annen ting er at bookmakere som tilbyr nettsider med norsk språk, ser erfaringsmessig ut til å opptre mer troverdig og pålitelig enn mange av de andre tilbyderne som du finner på markedet. Velg en norskspråklig bookmaker, og du er garantert til å få full uttelling og kan være trygg på at tilbyderen har orden i sysakene sine når det gjelder blant annet utbetalinger osv. Bookmakere med norske spillere som målgruppe er viden kjent for å ha et godt rykte på seg.

Norske bookmakere

Unibet vinn norsk
NordicBet vinn norsk
Betsson vinn norsk
ComeOn vinn norsk
BetWay nest best norsk
BetSafe nest best norsk
Unibet SuperToto

Monopolfri Betting

Per i dag er monopol på betting opphevet. Du kan altså helt enkelt og uten  frykt for å begå lovbrudd, opprette din egen spillerkonto hos noen av de utenlandske bookmakerne. Det finnes flere gode grunner til å velge utenlandske aktører, for eksempel at du ofte får bedre odds, noe som garantert bidrar til å øke vinnersjansene dine. Dessuten kan du her også finne norskspråklige sider ettersom ihvertfall de mest populære utenlandske bettingselskapene tilbyr dette til sine norske spillere.

Gratisbonuser

Hvis du er en storspiller, bør du absolutt benytte deg av de mange bonusene som er å hente ettersom dette er det samme som gratis penger i kassen din. Bruk flere enn bare en aktør. Da øker du muligheten din betraktelig til å få tilgang til de aller beste oddsene. På en annen side, er det derimot ingen bookmakere som ene og alene sitter på de beste oddsene for alle spillene da dette vil variere. Det kan derfor være lurt å registrere seg hos minst 4-5 forskjellige bookmakere fra listen ovenfor. Hvis du gjør det, vil du garantert få mange gode bonuser og mye bedre spilltilbud der du har en mye større mulighet til å finne de beste odds til de kampene du velger å spille på uavhengig av hvilken sportsgren du nå måtte velge.

Velkomstbonuser

Det er ikke vanskelig å finne de beste velkomstbonusene. Det er derimot ikke alltid at de beste bonusene er så høye. Ofte viser det seg at de litt lavere bonusene har vært vel så gode. Sjekk ut de forskjellige velkomstbonusene, så har du samtidig muligheten til å prøve ut mange forskjellige bookmakere.  Vi anbefaler deg på det sterkeste å prøvespille hos  flere av disse bookmakerne før du bestemmer deg for hvem du vil spille hos. På den måten får du sjansen til å benytte deg av kun de beste bonusene og tilbudene om de ulike kampanjene og tilbudene som bidrar til å gi deg full valuta for pengene du bruker til å satse med.

Unibet er en av de mest besøkte norske bookmakerne på nettet i dag.

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy