United-trener anbefalte TIL

unibet-oddsbonusJonathan Hill søkte råd hos gamle kolleger i Manchester United og Manchester City før han takket ja til trenerjobb i TIL.

Engelske Jonathan Hill, med bakgrunn fra ungdomsavdelingene i Manchester City og Manchester United og aldersbestemt landslagsfotball i Jordan, ble i går presentert som ny assistenttrener i TIL de to neste sesongene. Han ble anbefalt av tidligere TIL-trener, nå Molde-assistent Mark Dempsey, som tidligere jobbet sammen med Hill i United.

– Jeg jobbet tett med Mark Dempsey i åtte år i Manchester United, og han snakket varmt om klubben. Han anbefalte meg å ta denne sjansen, og det var en avgjørende faktor. Jeg vet jeg kan stole på Mark, sier Jonathan Hill.

Dempsey var ikke den eneste som anbefalte han å ta TIL-jobben.

– Jeg snakket med forskjellige folk, Rene Meulensteen (førstelagstrener i Manchester United) og Jason Wilcox (tidligere engelsk landslagsspiller og Premier League-proff), som jeg jobbet med i City, og alle anbefalte meg å ta denne sjansen, sier Hill, som begynte sin spillerkarriere i ungdomsavdelingen i Everton, før han dro videre til proffotball i Crewe Alexandra og Rochdale, før skader stoppet den aktive karrieren.

Skal løfte TIL mot toppen

TIL tok kontakt for seks uker siden. Etter det har det gått raskt..

– Jeg snakket med Agnar, han forklarte planene, og her er jeg. Dette var et naturlig steg for meg å jobbe med førstelagsfotball, og det ser jeg veldig frem til. Spillet er mer taktisk og det handler om resultater. Man må vinne, sier Jonathan Hill.

Han har begynt å sette seg inn i TILs posisjon i norsk fotball. Og mener det er mulig å levere enda bedre resultater.

– Jeg har sett tilbake noen år, og de er i en posisjon der de nesten er helt på topp, og jeg tenker hvorfor ikke? Det er derfor jeg er her. Og det kan vi oppnå.

Vil videre

Han legger ikke skjul på at han har større trenerambisjoner på sikt.

– Alle har en drøm om å få ut potensialet sitt, jeg også. Men man vil oppnå det man har satt seg som mål, og jeg drar ikke herfra før vi har klart det.

Kontrakten i Manchester City gikk ut i sommer.

– Derfor passet dette veldig bra, jeg er ledig nå. Jeg kommer tilbake til Tromsø et par uker i desember før jeg feirer jul hjemme i England. I begynnelsen av januar er jeg tilbake permanent i Tromsø, sier Hill.

Forskjellen fra å jobbe i Manchester United og Manchester City til Tromsø blir stor.

– City og United er massive organisasjoner, og jeg kan ikke si hvor mange trenere de har totalt i klubbene. Det er to forskjellige verdener, men jeg kommer hit med det samme målet. Å vinne. Det er det livet handler om fremover, 24 timer i døgnet, sammen med Agnar og de andre her i klubben, sier Hill.

Trebarnsfaren tar ikke med seg familien til Tromsø.

– Jeg har tre døtre som vi ikke vil flytte på. De kommer på besøk, men blir boende hjemme i Wigan. Det vil gå bra. Når soldater kan reise ut i perioder, hvorfor kan ikke fotballtrenere? Det handler om å forsørge familien, og noen ofre må man gjøre, sier Jonathan Hill.

Han ser frem til å kunne jobbe med sine tanker og idéer inn mot spillergruppa i TIL.

– Jeg er disiplinert, og opptatt av detaljer. Men jeg analyserer spillet logisk og liker å gjøre ting enkelt. Fotball er et enkelt spill, men det handler om å gjøre det enkle perfekt. Skal du bli god så må du repetere, hele tiden. Sånn er det her også, sier Jonathan Hill.

Oddsen

Hva oddsen er for at oppgjøret mellom Sandnes Ulf og TIL blir utsatt nok en gang, vet vi ikke.Her er noen odds dersom kampen blir spilt!

«Gutan» gjør et nytt forsøk på å få spilt sin første kamp i historien på Sandnes stadion. For hjemmelaget er dette en meget viktig kamp dersom de skal overleve i eliteserien. Det er på hjemmebane Sandnes Ulf tar mesteparten av poengene, og i forrige hjemmekamp imponerte de med 5-1 over bunnkollega Fredrikstad. Av de 26 poengene de har tatt denne sesongen har 17 kommet på eget gress. TIL på sin side har kun tatt 12 av sine 45 poeng på bortebane. TIL vant oppgjøret på Alfheim i vår 3-1. Ondrasek, Drage samt et selvmål var målfasiten for hjemmelaget.

…siste

Per-Mathias Høgmo antydet noen forandringer sist «Gutan» dro til Sandnes. Trolig tar TIL-treneren fram den planen igjen. Det betyr at han trolig endrer formasjon fra 4-4-2 til 4-2-3-1. Ruben Kristiansen er forsatt ute. Ellers skal alle være frisk og rask, også Ruben Yttergård Jenssen som har slitt med influensa i det siste. Dersom han må melde forfall, overtar Remi Johansen. Dermed stiller TIL trolig med dette laget (4-2-3-1): Lekström – Norbye, Björck, Koppinen, Ciss – Kara, Yttergård Jenssen – Andersen, Kind Bendiksen, Drage – Ondrasek.

Spillsted Oddsbonus Omtale Besøk

100% opptil 1000 kr

Guts odds

100% opptil 1000 kr

Unibet odds

100% opptil3000 kr

Betsafe odds

100% opptil2000 kr

Betsson odds

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy